Over mezelf

CHIROPRACTOR J. GYSEN

Chiropractor J. Gysen:

Chiropractor Johan Gysen

Als student 2° kandidatuur Geneeskunde ging ik voor rugklachten bij een chiropractor. Ik was toen 20 jaar en had nog nooit van een chiropractor gehoord. Ik zal nooit het moment vergeten waarop hij mijn wervelkolom onderzocht en stopte bij de wervel die mijn klachten veroorzaakte.

Ik viel bijna letterlijk van het stoeltje! Bij de klassiek geschoolde artsen moest ik telkens tonen waar het pijn deed, en met die info konden ze dan nog niks doen want de klassieke aanpak van medicatie, kine en sport nam de oorzaak van de klachten niet weg... Na het losmaken controleerde hij de aangeduide wervel en was mijn pijn verdwenen! De chiropractor was niet alleen de eerste persoon die de plaats van mijn pijn vond zonder dat ik die hoefde aan te wijzen, maar er ook nog een oplossing voor had zonder medicatie of andere hulpmiddelen.

Ik was zo gefascineerd door de kennis en kunde van die man dat ik besloot om mijn 2° kandidatuur af te maken en ook voor chiropractor te gaan studeren. Gelukkig waren die 2 kandidatuurjaren Geneeskunde een vereiste om aan de studies te mogen beginnen (deze kwamen immers overeen met de Pre-Medical school toelatingsvoorwaarden). Ik heb toen een jaar gewerkt om een deel van de studies te helpen bekostigen en ben dan naar het Canadian Memorial Chiropractic College in Toronto, Canada vertrokken omdat dit één van de hoogst aangeschreven Colleges in de wereld was. Daar bleek dat er voor de 150 plaatsen in het eerste jaar 1.500 kandidaten waren gescreend. En van die 150 zijn er uiteindelijk maar een 100-tal afgestudeerd...

Chiropractor Gysen

Chiropractor J. Gysen

Kalenbergstraat 34, 1700 DILBEEK

 

Telefoon: 02/569.13.78

e-mail: info@chiropractor-gysen.be

J_Gysen

Consultatie enkel na afspraak

Voor zeer dringende afspraken: bellen tss 07u30 en 08u30

 

Afspraken zijn stipt - Gemiste afspraken worden volledig aangerekend

 

Honorarium: 1e keer €85 - Vervolgbehandeling €52

Copyright Chiropractor J. Gysen 2018 - Privacybeleid