Een beetje over mezelf...

Als student 2° kandidatuur Geneeskunde ging ik voor rugklachten bij een chiropractor. Ik was toen 20 jaar en had nog nooit van een chiropractor gehoord. Ik zal nooit het moment vergeten waarop hij mijn wervelkolom onderzocht en stopte bij de wervel die mijn klachten veroorzaakte.
Ik viel bijna letterlijk van het stoeltje! Bij de klassiek geschoolde artsen moest ik telkens tonen waar het pijn deed, en met die info konden ze dan nog niks doen want de klassieke aanpak van medicatie, kine en sport nam de oorzaak van de klachten niet weg… 

Na het losmaken controleerde hij de aangeduide wervel en was mijn pijn verdwenen! De chiropractor was niet alleen de eerste persoon die de plaats van mijn pijn vond zonder dat ik die hoefde aan te wijzen, maar er ook nog een oplossing voor had zonder medicatie of andere hulpmiddelen. Ik was zo gefascineerd door de kennis en kunde van die man dat ik besloot om mijn 2° kandidatuur af te maken en ook voor chiropractor te gaan studeren. Gelukkig waren die 2 kandidatuurjaren Geneeskunde een vereiste om aan de studies te mogen beginnen (deze kwamen immers overeen met de Pre-Medical school toelatingsvoorwaarden). 

Ik heb toen een jaar gewerkt om een deel van de studies te helpen bekostigen en ben dan naar het Canadian Memorial Chiropractic College in Toronto, Canada vertrokken omdat dit één van de hoogst aangeschreven Colleges in de wereld was. Daar bleek dat er voor de 150 plaatsen in het eerste jaar 1.500 kandidaten waren gescreend. En van die 150 zijn er uiteindelijk maar een 100-tal afgestudeerd…

Na het afronden van mijn studies startte ik mijn eerste praktijk op te Dilbeek. Mijn patiënten waren zo enthousiast over hun herwonnen welzijn en gezondheid, dat zij veel mond-aan-mondreclame maakten. Gevolg was dat ik in Zottegem gedurende jaren een tweede bloeiende praktijk opgestart en gerund heb. Omdat ik graag zo lang mogelijk mijn passie wenste uit te oefenen, heb ik in 2014 besloten om gas terug te nemen en uitsluitend mijn praktijk in Dilbeek verder te zetten. U bent van harte welkom en in bekwame handen!

Maak uw afspraak

Ontdek hoe chiropraxie u kan helpen en neem vandaag nog met mij contact op.

Johan Gysen

Erkend chiropractor sinds 1985

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wanneer kan ik u bereiken?